Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mustafa Kemal Paşa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0552 033 99 89
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mkpaso.meb.k12.tr
Adres : VIRACA MAH. BURSA CAD. NO65 MUSTAFAKEMALPAŞA/BURSA
VİZYON : Kaliteli Hizmet Anlayışımızdan Ödün Vermeden Tüm Üyelerimiz ve Misafirlerimiz İçin Kültürel ve Eğitsel Etkinlikler Düzenleyen Bir Hizmet Ortamı Sunmak. Bursa Öğretmen Evleri Arasında Hizmet Sahaları ve Hizmet Sunumları Kalitesinde , Sahip Olduğumuz Kalite Belgeleri ile Alanımızda Örnek Kurum Olmak.
MİSYON : Öğretmenlerimize ve Konuklarımıza Yemek-Konaklama Dinlenme ve Sosyal Aktivitelerinde İstek ve Beklentilerini Karşılayan Güvenli ,Modern ve Yenilikçi Bir Hizmet Ortamı Sunmak. Bir Aile Ortamı Olan Mustafakemalpaşa Öğretmenevimize Gelen Misafirlerimize Bizim Huzur, Mutluluk ve Kaliteli Hizmet Anlayışımızı Yansıtarak Evimizden Keyifle Ayrılmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Otel Odası :16
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İlçemiz İstanbul-İzmir yol güzergahında yer almaktadır. İstanbul ve İzmir´den günün her saatinde otobüslerle ulaşmak mümkün. Ankara ve diğer şehirlerden gelip Bursa Balıkesir istikametine giden her otobüs ilçeden geçmektedir. İlçemiz Bursa İl Merkezine 85 km. Balıkesir il merkezine 80 km dir. Ayrıca özel araçla da yukarıda belirtilen güzergahlardan rahatlıkla ulaşılabilir. Bursa Yenişehir Havaalanı ilçemize yaklaşık 150 km dir. Balıkesir Havaalanı ise yaklaşık 90 km civarındadır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz Bursa İzmir karayolu üzerinde yer almaktadır. Öğretmenevi binamız şehrin en merkezi yerinde Adnan Menderes Meydanı´nın karşısında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz İlçe Merkezinde Yer Almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :