Mustafa Kemal Paşa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : 02246123050
WEB http://mkpaso.meb.k12.tr
Adres : VIRACA MAH. BURSA CAD. NO65 MUSTAFAKEMALPAŞA/BURSA
VİZYON : Kaliteli Hizmet Anlayışımızdan Ödün Vermeden Tüm Üyelerimiz ve Müşterilerimiz İçin Kültürel ve Eğitsel Etkinlikler Düzenleyen Bir Hizmet Ortamı Sunmak. Bursa Öğretmen Evleri Arasında Hizmet Sahaları ve Hizmet Sunumları Kalitesinde 1. Olmak Sahip Olduğumuz Kalite Belgeleri ile Alanımızda Örnek Kurum Olmak
MİSYON : Öğretmenlerimize ve Konuklarımıza Yemek-Konaklama- Dinlenme ve Sosyal Aktivitelerinde İstek ve Beklentilerini Karşılayan Güvenli ,Modern ve Yenilikçi Bir Hizmet Ortamı Sunmak. Bir Aile Ortamı Olan Mustafakemalpaşa Öğretmen Evimize Gelen Misafirlerimize Bizim Huzur, Mutluluk ve Kaliteli Hizmet Anlayışımızı Yansıtarak Evimizden Keyifle Ayrılmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 1
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli :
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : İlçemiz İstanbul-İzmir yol güzergahında yer almaktadır. İstanbul ve İzmir´den günün her saatinde otobüslerle ulaşmak mümkün. Ankara ve diğer şehirlerden gelip Bursa Balıkesir istikametine giden her otobüs ilçeden geçmektedir. İlçemiz Bursa İl Merkezine 85 km. Balıkesir il merkezine 80 km dir. Ayrıca özel araçla da yukarıda belirtilen güzergahlardan rahatlıkla ulaşılabilir. Bursa Yenişehir Havaalanı ilçemize yaklaşık 150 km dir. Balıkesir Havaalanı ise yaklaşık 90 km civarındadır.
Yerleşim Yeri : İlçemiz Bursa İzmir karayolu üzerinde yer almaktadır. Öğretmenevi binamız şehrin en merkezi yerinde Adnan Menderes Meydanı´nın karşısında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz İlçe Merkezinde Yer Almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :