BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Mustafa Kemal Paşa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Eyl

Öğretmenevi Mutfağını güncellemek,geliştirmek ve daha iyi lezzetlere yelken açabilmek için ;Türkiye´nin mutfak devi İNOKSAN´dan 20 tepsili dijital bir FIRIN ve biri iki kapılı olmak üzere sanayi tipi üç adet BUZDOLABI nı öğretmenevimize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 103. Yılı Nedeniyle Düzenlenen Anma Programı Çerçevesinde Vatan İçin Toprağa Düşmüş Şehitlerimizi Andık.

Şbt

Kurum Mescidimiz Yeni Yerinde Yeni Görüntüsüyle Hizmete Hazır.

Şbt

Üyelerimiz Ve Halkımıza Kaliteli Hizmeti Esas Alan Anlayış Çerçevesinde İyileştirme Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor.

Şbt

Lokal Kısmında Yer Alan Eski Çay Ocağının Yerini Değiştirerek Lokal Yanında Bahçeye de Hizmet Verir Hale Getirdik.

Kas

Kurumumuz Mustafakemalpaşa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Ana Giriş Kapısı ve Tabelalarını Yeniledik.

Şbt

Kurumumuzda yenileme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Kas

Mustafakemalpaşa Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Çalışanları Öğretmenler Günümüzü Kutladı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Çerçevesinde Yapılan Etkinliklerde Görev Alan Öğretmenlere Kahvaltı Verildi

Modern, Hijyenik Tuvaletlerimizi Tamamlayarak Hizmete Hazır Hale Getirdik

Kas

Mustafakemalpaşa Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Olarak Üyelerimiz ve Halkımıza En İyi Hizmeti Verebilme Adına Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz.

Kas

Taşımalı Ortaöğretim Öğrencilerine Vermiş Olduğumuz Öğle Yemeği Hizmetimiz Bu Yıl Yeni Yerinde Devam Ediyor.

Eyl

Mustafakemalpaşa Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü olarak üye ve misafirlerimize daha kaliteli ve verimli  hizmet sunmak amacıyla yürüttüğümüz iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Ara

Olukları çürümüş, su tahliye boruları kırılmış, bir çok yerinden akıtır durumda olan çatımızı yoğun bir çalışma temposu ile tamamen yeniledik.